flowerssimsblogg.blogg.se

En sims 3 blogg där du kan t.ex följa familjen Sugarplum

Vad är det?

Publicerad 2016-05-13 21:17:28 i Sugarplum,

Det blir ofta över en del vätskor när Velma experimenterar, så hon brukar samla ihop dem och ta med dem till jobbet där dem har en skrubb för sådant. Så på kvällarna när hon experimenterat så häller hon i allt i ett glas och ställer det på diskbänken och nästa morgon tar hon med det till jobbet. Hon har funderat på att varna Helmer så att han inte tror att det är någon sorts juice och dricker utav det, men det blir aldrig riktigt tid för det och dessutom så åker hon alltid till jobbet redan någon timme innan han vaknar. Så det är nog ingen fara.
 
 
 
Helmer vaknar tidigt nästa morgon av att han är otroligt törstig. Han går upp till köket och ser ett glas med juice stå på diskbänken som bara väntar på att bli drucken. Det smakar himmelskt, men eftersmaken är besk...
 
När Velma ska åka till jobbet står det inget glas på bänken. "Konstigt... Jag har tydligt för mig att jag ställde ett glas med vätska där i går kväll... Vänta! Kanske var det i förrgår? Nåja, det står inget glas där och jag blir snart sen till jobbet" tänker hon och skyndar ner till bilen.
 
Det är snödag! Helmer väljer att spendera dagen ensam vid sitt staffli.
 
Vid lunchtid blir han dock fruktansvärt trött och lägger sig för att ta en liten tupplur. Men den lilla tuppluren blir så småningom till en djup sömn.
 
När Velma kommer hem ligger Helmer fortfarande och sover. Hon böjer sig ned för att klappa honom på kinden, men upptäcker att han är alldeles kritvit och iskall! Den första tanken som flyger genom huvudet på henne är "död", men hon hindras av att gripas av panik när hon ser att han andas. Som läkarkandidat och mor vet hon att det inte är friskt att vara så kall och blek som hennes son var, så hon försöker väcka Helmer och för att fråga hur han mår, men han rör inte en min, han bara sussar vidare. Nu börjar Velma bli riktigt orolig och bestämmer sig för att bära ner Helmer till hans egen säng och stoppa om honom.
Velma sover bredvid Helmer resten utav natten, för säkerhets skull...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela